Dragør Ungdomsskole har åbnet for tilmeldingerne: Vi guider dig gennem efterårets sæson

Dragør Ungdomsskole er klar med en ny sæson for piger og drenge, unge og voksne, sporty og nerdy. I samarbejde med Ungdomsskolen giver vi dig her overblikket over efterårets hold: de nye, de gamle og de næsten udsolgte.

Mandag d. 12. august åbnede tilmeldingen for efterårets ungdomsskolesæson. De første populære hold er allerede fyldt op. Her får du insidertips til, hvor du skal sætte kryds i efterårskalenderen, og hvor du skal være hurtig til at slå til.

Ungdomsskolen anbefaler

Ungeredaktionen

Dragør Ungdomsskole skal have deres helt egen sektion på DragørNyheder, og det er Ungeredaktionen, der bestemmer, hvad der står. Vi skriver om det, der er vigtigt for os. Vi skriver både om samfund og sport, kærlighed og mode, lokale og internationale nyheder. Vi går i biografen og anmelder de nyeste film og laver interviews med spændende mennesker. Vi arbejder, ligesom de gør det på en rigtig nyhedsredaktion med tekst, billeder, video, layout og deadlines. Læs mere i linket her 

Motorbådsbevis

Den absolut billigste (og sjoveste) måde at få det lovpligtige speedbådsbevis. På dette hold lærer du, hvilke regler der gælder til søs, og hvordan du sikkert og hensynsfuldt færdes på vandet. Du lærer at navigere og sejle båden. Kurset er både teoretisk og praktisk og afsluttes med en prøve, så du kan få dit bevis. Læs mere i linket her 

 

Førstehjælp

Lørdag d. 7. september stabler Ungdomsskolen et stort førstehjælpsevent på benene for hele familien. Det skal være både sjovt og trygt at lære førstehjælp. Denne dag lærer vi dig forskellig livredende førstehjælp og andet førstehjælp, der er rart at kunne i hjemmet. Kom med hele familien, så sørger vi for, at I alle går tryggere derfra. Læs mere i linket her 

 

Katrines Køkken

Katrines Køkken er et tilbagevendende hit, vi kun kan anbefale! I år står der luksus-streetfood, bolcher og hjemmelavet sushi på menuen. Og så skal der konkurreres og kagepyntes under den helt store bagedyst! Læs mere i linket her 

 

 

Team Outdoor

Her har du en unik mulighed for at give dig selv evner og kvalifikationer inden for friluftsliv! Året igennem skal vi blandt andet ro havkajak, klatre, lære at lave mad på bål, løbe orienteringsløb og cykle på mountainbike! Du vil blive undervist af Ungdomsskolens professionelle instruktører, og du vil blive så dygtig, at du selv har mulighed for at arbejde videre med det. Det bliver et hold med mange spændende udfordringer og godt sammenhold!

Nye hold på programmet

Podcast
Podcast hitter for vildt, og du kan ride med på bølgen! På dette hold lærer du at lave din helt egen podcast. Vi gennemgår alt lige fra konceptudvikling, optageudstyr, interview- og fortælleteknikker, redigering og udgivelse. Vi indspiller også dit allerførste afsnit, så du har startet din egen podcast allerede, når dagen er omme. Læs mere i linket her

Train Out
Vi forlader fitnesscenteret og træner i stedet i naturen, hvor der er fyldt med redskaber og træningsstationer. Vi skal styrketræne, få pulsen op og træne vores balance – alt sammen udenfor på græsset og i træerne. Du er garanteret 2 sjove timer, hvor vi træner sammen og konkurrerer mod og med hinanden. Læs mere i linket her

DIY – og dig
På dette hyggelige ugehold laver vi kunst og andre kreative projekter. Ud over at tegne og male kan vi også lave tilbehør til udklædning, rollespil og fester, sjove ting til udsmykning derhjemme, eller vi kan fx lære at sy vores egne bøger i hånden. Holdet kræver ikke, at man kan noget i forvejen, og vi snakker sammen om, hvad vi har lyst til at lave. Læs mere i linket her

Hjælpetræner
Gennem kurset lærer du om børns udvikling og forudsætninger for at spille bl.a. fodbold, basket samt for teknisk og fysisk-motorisk træning. Og så bliver der sat fokus på dig i din rolle som træner, så du får indblik i, hvordan du agerer engageret og anerkendende, så du skaber et godt forhold til dine spillere og hjælper dem til at have det godt, spiller og spiller imellem. Læs mere i linket her

Kreativt skriveværksted
Elsker du at skrive og forsvinde helt ind i dine karakterer og et spændende plot? Vi hygger med kage, kaffe og te i lange baner, mens vi skriver, læser og rimer. Uanset om du drømmer om at skrive en bestseller, digte, en hitsang eller en blog, får du fede fif til, hvordan man skriver den gode historie, en fængende dialog eller den perfekte cliffhanger. Læs mere i linket her

De tilbagevendende storhits

FIFA og fast food
Så er årets konkurrence her! Tag dine venner under armen og vis dem én gang for alle, hvem der er de bedste FIFA-spillere i byen! Vi spiller i hold af 2 og 2 på PS4, spiser pizza og kårer de sande vindere! Hvem skal have håneretten, og hvem skal hjem og øve lidt mere? Der er fede præmier på højkant! Læs mere i linket her

Hunter
Har du en jægersoldat i maven, så er det tid til at få krigeren i dig frem. En hård weekend hvor du ikke får sovet meget, bliver forfulgt af soldater og skal på missioner. Først bliver I trænet i færdigheder, som I så skal bruge bag fjendens linjer. Samarbejde og tillid til gruppen er altafgørende. Nye missioner skal løses vha. radioer, GPSére og natkikkerter. Vi sover i bivuakker og laver soldatermad i naturen. Husk samtykkeerklæring. Læs mere i linket her

Movie Night
Tag dine venner under armen og kom til dette fantastiske arrangement. Vi ser film til den lyse morgen, spiser pizza midt om natten. Det hele foregår i Dragør Bio! Medbring selv snacks og evt. din hovedpude vi sørger for pizza og sodavand. Læs mere i linket her

Teater
På teaterholdet lærer du alt om teater, drama og performance, mens du har det sjovt og prøver dig selv af. Du lærer dig selv bedre at kende og du bliver del af et fantastisk hold. Vi skal skabe karakterer og improvisere, vi skal grine, græde og slås, og vi skal lege deltagere i kendte tv-programmer. Det hele kulminerer, når vi igen i år skal spille en stor forestilling til maj. Meld dig til nu – du vil ikke fortryde det! Læs mere i linket her

Endagsskitur til Sverige
Vi tager på en sjov skitur i Sydsverige. Om du er til snowboard eller ski betyder intet, bare du er klar til at give den gas. Vi tager derhen hvor der er sne (Isaberg eller Valåsen). Læs mere i linket her

De næsten udsolgte  (klik på linket for at læse mere)

Dem for hele familien (klik på linket for at læse mere)

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?