Magisk Torvedag på Kongevejen

[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″]

Tryllekunster, ballondyr, cupcakes, musik, loppemarked og sol over Dragør. Sådan lyder udsigten til weekendens Torvedag i den gamle by. Se hele programmet her.

Torvedag på Kongevejen lover liv i gaderne fra Vestgrønningen til havnen på lørdag d. 24. august. Vi guider dig gennem dagens program, så du ikke går glip af noget. DMI har foreløbig udråbt lørdagen til ugens eneste dag i Dragør med sol fra en skyfri himmel.

Klokken 10.00: Loppemarked og butikker åbner

Udover de lokale butikker, der gerne stiller med smagsprøver og torvetilbud på Torvedagene, kan du gøre helt særlige unikafund på de mange loppeboder, der fylder gadebilledet fra Vestgrønningen til Strandhotellet.

Lægger du vejen forbi Frisør Flash, sidder flettepiger klar til at flette dit hår, og DragørNyheder deler balloner ud til dem, der lægger vejen forbi. Nanné åbner pop-up shoppen i smykkeværkstedet midt på Kongevejen, hvor du kan shoppe håndlavede smykker og høre mere om upcycling.

Smag på ægte Dragør honning fra Dragør bier i infoboden hvor der også er salg af ny høst af lokal sensommer honning. Foreningen Kikkenborgen (frivillige fra Historisk Arkiv i Dragør) stiller op med infobod og Elisabeth Lauget, som passer museumskutteren Elisabeth K571, stiller op også op med infobod på Kongevejen.

På torvet tænder Irma for grillen og der vil være smagsprøver på lidt forskelligt godt til ganen. Går du lidt længere ned mod havnen kan du købe både popcorn og slushice hos Fru Munk, som det hører sig til på en rigtig markedsdag under solen.

12.00-12.30: Tryllekunstner underholder

Går du i retning mod duften af popcorn ved middagstid, kan du opleve tryllerier og underholdning klokken 12 ved porten til Kongevejen 23.

12.00-14.00: Uffe Thiel spiller hos Vinhuset Dragør

Samtidig på den modsatte side af gaden spiller Uffe Thiel op i gårdhaven hos Vinhuset Dragør, hvor du de næste to timer kan nyde både livemusik og kold rosé, øl, gin, bobler eller andre sommerfavoritter.

12.30-13.30: Pynt din egen cupcake hos Fru Munk

Trænger du mere til noget til den søde tand, eller har du børnene med til Torvedag? Så kan det anbefales at lægge vejen forbi Fru Munk, hvor der er knald på farverne, når der skal pyntes cupcakes med alverdens forskellige toppings, pynt og krymmel.

13.30-14.30: Ballonkunstneren Ole uddeler fantasifulde ballondyr                        

Når du har pyntet (og spist) din hjemmepyntede cupcake og atter har hænderne fri, bliver der delt flotte og fantasirige ballondyr ud til alle børn (og barnlige sjæle).

14.00-16.00: Musik ved Badstuevælen

Når musikken slutter i den hyggelige gårdhave hos Vinhuset, kan du sætte kursen mod Badstuevælen, hvor festen fortsætter.

Du kan også benytte tiden til at indsamle ny viden om Dragør i Lokalarkivets infobod, få slebet dine køkkenknive hos knivsliberen fra Skarpest eller blive klogere på biavl og købe en krukke hjemmeavlet honning med hjem.

Klokken 16.00: Loppemarked og butikker lukker

På det her tidspunkt er du alligevel også ved at være mæt, hvis du har været hele vejen rundt.

Program

10.00: Loppemarked og butikker åbner

12.00-12.30: Tryllekunstner underholder ved porten til Kongevejen 23

12.00-14.00: Uffe Thiel spiller hos Dragør Vinhus

12.30-13.30: Pynt din egen cupcake hos Fru Munk

13.30-14.40: Ballonkunstneren Ole underholder ved porten til Kongevejen 23

14.00-16.00: Musik ved Badstuevælen

16.00: Loppemarked og butikker lukker

 

Flagalle og ægte Dragør hygge!

Vel mødt i ❤ af vores skønne gamle by

[/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”td-300600sideb”][/vc_column][/vc_row]

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?