Skraldemændene strejker

Skraldemændene strejker. Det vides endnu ikke, om de har planer om at genoptage arbejdet i morgen.

Hvis din egen skraldespand ikke bugner endnu, så gør din nabos måske. Hvis din nabo ikke har klaget endnu, så har din kollega. De fyldte skraldespande har været det helt store samtaleemne i ugens begyndelse. Og det skyldes, at skraldemændene, der dagligt henter affald i Dragør og Tårnby, strejker.

Strejken skyldes en uoverensstemmelse med Amager Ressource Center. Tidligere på året, i marts, var der også en strejke blandt renovationsmedarbejderne, som fik København og Frederiksberg Kommune til at gå i sympatistrejke.

Det vides endnu ikke, om skraldemændene har planer om at genoptage arbejdet i morgen.

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?