Pink tzatziki med rødbede

Det er nu, at sæsonen for de lidt grovere grøntsager som kål og rodfrugter begynder. I ugens madtip er det denne gang den farverige knold rødbede, der er i fokus. Rødbede er blandt Nordens sundeste grøntsager og fortjener lidt mere opmærksom. 

I pink tzatziki bruges rå rødbede og udover, at det smager helt fantastisk, sætter den så smukt kulør på måltidet.

Fusion mellem det græske og nordiske køkken

Pink tzatziki med rødbede anvendes på samme måde som den traditionelle græske version med agurk. Prøv at servere den til stegt kyllingebryst eller til græsk inspirerede retter som souvlaki (grill-spyd) med svinekød, kyllingekød, oksekød eller lammekød. Eller hvad med græsk farsbrød eller græske frikadeller? Pink tzatziki gør sig også utroligt godt til lammekrone og lammekølle.

Klik på billedet for at få den nemme opskrift på pink tzatziki med rødbede.

Den nemme opskrift på Tzatziki med rødbede får du her

Prøv også: Omelet med champignon 

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Rigtig god fornøjelse med pink tzatziki med rødbede og rigtig god maduge.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk


Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?