Spidskålssalat med hasselnødder og granatæble 

Er det muligt at få spidskål til at smage som slik? Svaret er ja, hvis kålen serveres som en sprød efterårssalat vendt i mormordressing.

Spidskål, æbler og hasselnødder
Ugens madtip tager oftes udgangspunkt i sæsonens råvarer, og i denne uge er der fokus på spidskål, æbler og hasselnødder. De tre ingredienser er her blandet til en lækker mættende salat og har alle en vigtig rolle sammen med granatæblekerner.

Sukkerfri mormordressing
Den på en gang søde og syrlige mormordressing, som giver associationer til sol og sommer, er en vinder hver gang. Her serveres den i skøn forening med nogle af efterårets herligheder.

Fintsnittet spidskål, granatæblekerner og små tern af æble blandes med mormordressing, og ristede hasselnøddekerner drysses over som det sprøde element.

Serveringsforslag
Den friske og sprøde spidskålssalat kan serveres som ekstra tilbehør til aftensmaden og passer til langt de fleste middagsretter.

Salaten smager med garanti af en portion mere – særligt hvis du har en sød tand.

Klik på billedet eller på linket nedenunder for at få opskriften.

Få opskriften her: Spidskålssalat med hasselnødder og granatæble 

Prøv også en lækker Pink Tzatziki med rødbede

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Rigtig god fornøjelse med opskriften og rigtig god maduge.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk


Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?