U2-gudstjeneste, natkirke og yoga – bruger du din kirke?

Dragør Kirke er mere end salmesang og evangelier. Blot i oktober kan du opleve både U2-gudstjeneste, natkirke med Dragørs jazz-darling Sidsel Storm og kirkeyoga i Dragør Kirke.

Foto: DragørNyheder.dk

U2-gudstjeneste med Die Herren 

Torsdag d. 10. oktober kan du opleve noget helt særligt i Dragør Kirke. Die Herren, som har spillet U2 i mere end 25 år, spiller til en helt særlig gudstjeneste. Da vi i januar, spurgte sognepræst Jens Bach Pedersen, hvad hans bedste Dragør-minde var, svarede han: Den første U2-gudstjeneste i Dragør Kirke.

“Menighedsrådet bakkede 110 % op om projektet, elektrikeren mødte ind med meget kort varsel og lagde vores eltavle om, da vi fandt ud af, at vi havde for lidt strøm til rock-og-rul-lyset. Søren Vinduespudser kom næsten uden varsel og hjalp med at mørklægge kirken, så man kunne se lyset, frivillige sponsorer var meget velvillige og meget generøse til at bidrage til festen – og ud over en kirke, der var proppet til randen, så sad der vel henimod 200 mennesker ude foran og deltog i gudstjenesten på storskærm og drak øl, som de løbende hentede på tanken. Det var både folkeligt og kirkeligt. Det hele gik op i en højere enhed, synes jeg. Det tænker jeg stadig på med stor glæde og taknemmelighed!” fortæller han.

Læs hele portrættet af Jens Bach Pedersen her. 

Der er gratis adgang. Det er kl. 19.30-21.30.

Dragør Kirke med sognepræst Jens Bach Pedersen i forgrunden. Foto: DragørNyheder.dk

Natkirke med Dragørs jazz-darling 

Natkirken er en anderledes måde at bruge kirken på, hvor stilhed og plads til refleksion går hånd i hånd med afdæmpet musik, oplæsning og lys. Alle er velkomne, uanset om du er fast kirkegænger, ung, ældre, på vej til fest eller blot kigger forbi af nysgerrighed.

Fredag d. 11. oktober kl. 19.30-22.00 er der natkirke, hvor du blandt andet kan opleve Dragørs lokale jazzsangerinde Sidsel Storm.

Læs artiklen om Sidsel Storm her.

Se en kort video fra sidste sæson med natkirke:

KirkeYoga med Evy Sampson

Hver tirsdag fra 19.00-20.15 er der KirkeYoga i Dragør kirke med underviser Evy Sampson. Medbring løst tøj, gerne en måtte og 30 kr.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?