Svensk modetøjsgigant har åbnet første danske butik i Field’s

Du kender garanteret H&M, Arket, Cos og Gina Tricot. Men indtil i fredags har vi været nødt til at krydse sundet for at shoppe i den svenske Lindex. Fredag den 4. oktober åbnede den svenske highstreet-kæde sin første danske butik i Field’s.

PR-foto

Siden 2009 har danskere haft mulighed for at shoppe online i Lindex, men nu kan vi også shoppe i den 700 kvadratmeter store butik i Field’s, som tilbyder samtlige kollektioner; dame, børn, lingeri og kosmetik.

Det er det islandske ægtepar Albert Thor Magnusson og Loa Dagbjort Kristjansdottir, der bringer Lindex til Danmark gennem en franchiseaftale med den islandske franchisetager LDX 19, som Albert Thor Magnusson er direktør for.

“Vi er ekstremt begejstrede for åbningen af vores nye butik i Field’s. Man kan kun åbne den første franchisebutik i et land én gang, så det er noget helt unikt for os. Men vi glæder os og tør godt love, at det bliver sjovt. Da vi åbnede den første butik på Island, blev vi overvældet af hvor mange, der kom. Vi kan kun håbe på, at det samme sker her i Danmark,” fortæller Albert Magnússon i pressemeddelelsen.

Bæredygtig mode

Lindex har en vision om at være klimaneutral i alle virksomhedens processor i 2023, samt at benytte sig 100% genanvendte materialer. Lindex anvender bl.a. GOTS-certificeret bomuld til deres børnetøjskollektion og har til deres dametøjslinje lanceret Extended Collection, som er lavet af genanvendte materialer, herunder f.eks. plastikflasker.

 

Om Lindex

Lindex blev etableret i Alingsås i Sverige 1954. Butikskæden har i dag udviklet sig til et af Europas førende fashionbrands med over 470 butikker i 17 forskellige lande samt webbutik i 30 lande. Alene i Norden har kæden 201 butikker i Sverige, 99 i Norge, 68 i Finland, 6 på Island – og nu 1 i Danmark.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?