Københavns Kulturnat på Amager

I aften d. 11. oktober løber Kulturnatten i København af stablen med over 200 arrangementer. Vi har fundet nogle af de meste spændende Amagerlokale events.

Foto: Maria Sattrup / Sattrup & Høst

CopenHill

På toppen af Amager Bakke kan du opleve en guidet tur på hiking-ruten og få historien bag bygningen. På toppen af bakken vil der være musik og vinsmagning leveret af Erik Sørensens Vine. Det er også et fantastisk sted at opleve udsigten over Øresund og ind over København så langt øjet rækker.

DR

I DR Byen kan du opleve, hvordan et moderne mediehus fungerer. Kom på besøg i radio- og tv-studier, overvær live-udsendelser, og få en rundtur i mange af de værksteder, som sørger for, at idéer bliver til fjernsyn. Følg med på sidelinjen, når aftenens live-udgave af Alle mod 1 bliver afviklet fra studie 5 eller besøg Bamses hus i DRs foyer.

Du kan også få en rundvisning i kulisserne til DRs næste store dramaserie, Når støvet har lagt sig, som får premiere i starten af 2020. Kl. 19.00 og kl. 21.00 får du også mulighed for at tyvstarte, og se hele første afsnit i DRs Koncerthus.

Se hele programmet i DR Byen HER

Reffen – Copenhagen Street Food

Reffen inviterer alle interesserede til en seks timers ud af kroppen-oplevelse under temaet ’Future Island – spacing out the neighbourhood’ gennem musik, optrædener og en interaktiv visuel lydinstallation.

Sofiebadet

Oplev den gamle badeanstalt på Christianshavn fra 1909. Rundviserne står klar til at fortælle alle de hemmeligheder, de gamle vægge gemmer på. Leg med sæbeskum i hamam’en, eller forkæl dig selv med et køligt fodbad.

Mørketur på Danmarks største renseanlæg

De skøre og sjove nattemænd underholder med gode råd til dit toiletbesøg, når du besøger Danmarks største renseanlæg, Lynetten. Oplev hvordan 1,2 million menneskers toiletskyl bliver til grøn energi, når vandet er renset. De grove betonvægge bruges som lærred til at vise film af bittesmå mikroorganismer, der renser vandet i renseanlægget, og du hører, hvordan det lyder og ser det brusende vand, når spildevandet renses.

 

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »