Kong Peters Kongeskjold blev offentliggjort

Ved “Torskegildet” (den årlige generalforsamling) i Dragør Borgerlige Skyttelag på Dragør Strandhotel tirsdag den 5. november 2019 afslørede den regerende fuglekonge Peter Bech sit smukke og symbolfyldte Kongeskjold med en flot personlig og dybfølt tale. Kongens valgsprog på Kongeskjoldet er “MIT HJERTES VALG”.
Peter Bech afslørede sit kongeskjold ved den årlige generalforsamling den 5. november 2019.  (Foto: Claus Ehlers).
Af Dines Bogø
Kongen motiverede sin kærlighed til Dronningen (Cythia), Havet, Venskab og byen Dragør. Kærligheden var indrammet i et hvidt dannebrogskors med dannebrogsrød baggrund og med et anker centralt placeret med en særlig betydning for kongen.
Kong Peter d. III fik velfortjente klapsalver fra de 70 skytter, som deltog i Torskegildet.
Forinden generalforsamlingen var Skyttelagets medlemmer med damer inviteret i Dragør Bio for at overvære “verdenspremiere” på den videofilm, som blev optaget ved 90-års jubilæumsfesten på Dragør Strandhotel i juni 2017.
Se mere om tidligere konger her.

Seneste artikler

 

Fik du læst?