Biblioteket anbefaler: Outlander – Den engelske kvinde

Et par gange om måneden anbefaler Dragør Bibliotekerne gode bøger til DragørNyheders læsere. Denne uge er det biblioteksleder Henriette Ritz Kylmann, der giver sit bud på efterårslæsning.

Outlander – Den engelske kvinde 

Outlander er en historisk romanserie på indtil videre 8 bind. Ved bogens begyndelse kommer vi tilbage til 1745 med kvinden Claire, der ved et tilfælde er tidsrejsende fra 1945.
Som historien skrider frem, bevæger vi os fra Skotland og Frankrig til Vestindien og Amerika med Claire og hendes mand Jamie. Det er en fortælling fyldt med historiske vingesus og passion.

Anbefalet af biblioteksleder Henriette Ritz Kylmann

Romanen er som ”sukker for hjernen”, forstået på den måde, at fra det øjeblik jeg åbner bogen, er jeg tilbage i 1700-tals historien og helt optaget af universet, mens at jeg i det øjeblik jeg lukker bogen, ikke skænker den et sekunds tanker. Serien er til dig, som godt kan lide en god lang bog. Hvert bind er på mellem 1.000 og 1.400 sider, så det er ikke en bog, du har med i tasken, med mindre du låner den som e-bog via bibliotekets E-reolen.dk.

Hjernen får et dejligt frikvarter i selskab med Claire, Jamie og resten af det farverige galleri af personer. Nogle gange er det bare det, man trænger til, når man læser en bog.

Biblioteket anbefaler

Titel: Outlander – Den engelske kvinde
Forfatter: Diana Gabaldon

Bogens genre: Historisk roman, tilsat erotik, spænding og tidsrejser.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?