Flot sæson for Dragør Turistkontor

Næsten 11.000 besøgende lagde i 2019 vejen forbi turistkontoret i sæsonen, der spænder fra maj til oktober. Kontoret holder nu vinterlukket, men det er stadig muligt at bestille en byvandring og snart er det tid til Jul i Dragør.

Næsten 11000 besøgende blev ekspederet på Danmarks måske mindste turistkontor. Foto: DragørNyheder.dk

Af Pia Melander Guilbert

Turister fra Texas, Japan, Quebec, Argentina, New York, Korea, Falster, Iran, og cirka 90 andre destinationer lagde i år vejen forbi Dragør Turistkontor. Med 10.772 besøgende er det kun lidt under rekorden fra 2018, hvor tallet kom op på 10.933.

De tilfredse værter har nu lukket og slukket kontoret frem til maj, men også i vinterperioden vil de være til at få fat på telefonisk eller på mail. Det er også stadig muligt at bestille en byvandring, og fra lørdag d. 23. november står Jul i Dragør klar på Badstuevælen.

Foto: DragørNyheder.dk

Jul i Dragør blev etableret efter Dragør i 2014 lagde kulisser til DRs julekalender Tidsrejsen, og du kan stadig opleve de originale boder, der var med i julekalenderen.

Kontakt Dragør Turistråd på tlf 30108863 eller info@dragoerturisme.dk Læs mere om Juli Dragør på https://www.julidragoer.dk/aktiviteter

Seneste artikler

 

Fik du læst?