5 kolde fra Tommys kasse

Iværksætteren og politikeren Tommy Ahlers kommer til Dragør d. 28. november for at holde foredrag i FRAMEHOUSE. Vi serverer fem facts, der gør dig klar til at møde ham, hvis du ikke allerede er det.

Tommy Ahlers besøgte Dragør i sommeren 2019. Den 28. november 2019 er han tilbage igen og denne gang med et foredrag som du kan komme med til. Foto: DragørNyheder.dk

Af Pia Melander Guilbert

1. Snuppede formandspost i Venstre

Tommy Ahlers blev for nyligt udnævnt til formand for Venstres udviklingsudvalg. Denne post har traditionelt været reserveret til partiets næstformand, men ved hovedbestyrelsesmødet, der blev afholdt i kølvandet på Venstres ekstraordinære landsmøde 21. september, valgte Jakob Ellemann-Jensen og Inger Støjberg at indstille det nyvalgte folketingsmedlem Tommy Ahlers som Kristian Jensens efterfølger på posten.
Kilde: Altinget.dk

2. Brækkede begge storetæer på én gang

Det er de færreste, der har prøvet at brække begge storetæer på en gang, men det har Tommy, da han tidligere på året skulle imponere sine børn i et trampolinland. Børnene var meget imponerede af en ung mand, der lavede tricks på en trampolin, så Tommy tænkte, at det kunne han da også sagtens. Det kunne han ikke.
Kilde: BT

3. Mener at grønne iværksættere er fremtidens erhvervssucceser

”Iværksætterne skal ind i kampen for den grønne omstilling. Hvis jeg sad i Løvens Hule nu, ville jeg stort set kun fokusere på grøn omstilling. Både fordi jeg synes, det ville være fedt at bruge min energi på det, men også fordi jeg tror, der er grundlag for nogle kæmpe erhvervssucceser i den retning,” har Tommy Ahlers udtalt i et interview med Berlingske.
Han mener, at dansk iværksætteris fremtid bør blive defineret af den grønne omstilling.
”Det kan blive grobund for nogle helt store erhvervseventyr i Danmark. Vi er allerede langt, men vi skal turde gå all in. Det er både i måden, som Vækstfonden, forskningsverdenen, iværksætterne og investorerne tænker,” konstaterer han.
Kilde: Berlingske Tidende

4. Har modtaget Politikens dialogpris

”Den politiske dialog strander ofte på konfrontationens klippegrund, fordi alle står med deres egne ufejlbarlige standpunkter, som de spiller op ad muren og kun vil høre ekkoer af. Tommy Ahlers’ positive indstilling til fejl bliver en stærk og nødvendig erkendelse af, at fejl er forudsætningen for fremgang,” begrunder ansvarshavende chefredaktør Christian Jensen og tilføjer:
”Tommy Ahlers’ måde at tænke den politiske dialog på er forfriskende. Når han er åben for fejl og tvivl, så får han os til at sænke skuldrene.”
Kilde: Politiken

5. Var den der fik 5. flest personlige stemmer ved folketingsvalget

Med 26.420 personlige stemmer var Tommy Ahlers den politiker i landet, der fik femte flest personlige stemmer ved folketingsvalget 2019. Ret imponerende, og Tommy Ahlers bragede således ind i Folketinget som uddannelses- og forskningsministeren fra ved sit første valg.
Kilde: TV2 Lorry

Om Tommy Ahlers

  • Født den 18. november i 1975 i Haderslev.
  • Medlem af Folketinget for Venstre, medlem af Erhvervsudvalget, Europaudvalget, Klima, – Energi- og Forsyningsudvalget.
  • Uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2001.
  • Tidligere stifter og administrerende direktør for onlinetjenesten Zyb, som i 2008 blev solgt for en kvart milliard til Vodafone. Efterfølgende startede han virksomheden Podio, der blev solgt for et tilsvarende beløb. Desuden investor og direktør i flere andre startupvirksomheder.
  • Tidligere strategikonsulent hos McKinsey.

Er du interesseret i at møde Tommy Ahlers den 28. november i Framehouse så kan du læse mere i linket her (åbner i nyt vindue)

Seneste artikler

 

Fik du læst?