Silly Sisters og Gråbrødrene til søndagscafé

75 billetter er allerede revet væk til Wiedergårdens søndagcafé NU på søndag. Det er Silly Sisters og Gråbrødrene, der underholder i festsalen, hvor der også vil også være fællesang, kaffebord og socialt samvær. Kom og vær med.

Af Pia Melander Guilbert

Swing- og jazzprægede Sille Sisters slår tonen an, når der på søndag den 24. november fra 14-16 er café i Wiedergårdens festsal. Som noget nyt akkompagneres de til fire af numrene af Gråbrødrene. De øvrige numre har musikledsagelse af Uffe Thiel på cd.

Historikken om Silly Sisters er, at de har en fælles sangmæssig fortid i koret Robinerne, hvis lyd­mæssige og genremæssige linje pigerne har taget med sig. Gruppen er inspireret af Andrew Sisters og synger for eksempel Dinah og Alexanders Ragtime Band. Silly Sisters har sunget sammen i over 20 år. Nuværende medlemmer er Yvonne Nielsen, Ena Sonne Madsen, Solveig Pedersen, Jette Sørensen og Ena Schütz.

Gråbrødrene har spillet sammen i cirka to år. De består af Carsten Holm på bas, Jon Harild på klaver, Uffe Storm på guitar og Bruno Pedersen på harmonika. De spiller også til fællessangene, der i år er af Kaj Normann Andersen.

Biletterne koster 50 kroner og kan købes i informationen på hverdage fra 9-14.

Hvad: Søndagscafé på Wiedergården
Hvor: Festsalen/Wiedergården, Wiedergården 2, 2791 Dragør – tlf. 32890291
Hvornår: Søndag den 24. november 2019 kl. 14-16

Seneste artikler

 

Fik du læst?