Kære nabo: Københavns Lufthavn inviterer til klimamøde

Københavns Lufthavn er i fuld gang med en ambitiøs klimaplan og omstilling af den måde, lufthavnen drives på. Er man interesseret i at vide, hvordan klimaproblemerne håndteres af Københavns Lufthavn, kan man nu komme til nabomøde tirsdag den 26. november i Vilhelm Lauritzen Terminalen.

Der er som regel god opbakning, når CPH indkalder til nabomøde. Foto: CPH

Temaet på mødet er en ny klimaplan, og en omstilling af den måde lufthavnen drives på, til en mere ”grøn” og bæredygtig model.

”En omstilling af Københavns Lufthavn kalder på et samarbejde med vores passagerer, vores partnere og ikke mindst dét lokalsamfund, som vi er en del af. Vi er derfor glade for at kunne invitere jer til endnu et nabomøde, hvor vi orienterer om masterplanen for fremtidens lufthavn og kommer med seneste nyt i forhold til vores arbejde med klima, støj og luftkvalitet.”, hedder det i en pressemeddelelse fra Københavns Lufthavne.

Er man interesseret i at lære endnu mere om lufthavnens grønne omstilling, har man også mulighed for at både kommentere på og komme med forslag direkte i Facebook-gruppen ”Kære Nabo”. Skulle man have lyst til at komme ombord i et af de nye SAS Airbus 350 fly, får man mulighed for det ved tilmelding og herefter lodtrækning til en rundtur, som finder sted mandag 9. december 2019 i lufthavnen.

SAS og Københavns Lufthavn vil gerne være mere miljøbevidste. Foto: SAS

Ifølge SAS udleder de nye fly ca. 30% mindre CO2 og mindsker støjudledningen med op til 40%, sammenlignet med de fly, de erstatter. Det vil SAS gerne fortælle mere om på dagen. Derudover får man mulighed for at komme ombord på ét af flyene til en guidet rundvisning

NABOMØDE

DATO: Tirsdag den 26/11-2019 kl. 17:00 – 19:00
STED: Vilhelm Lauritzen Terminalen, Vilhelm Lauritzen Allé 1 2770 Kastrup
TILMELDING: Skriv til: nabo@cph.dk Frist den 25/11-2019

GUIDET RUNDVISNING
DATO: Mandag den 9. dec. 2019
TID: Fra kl. 16-17 eller 17-18
STED: Vilhelm Lauritzen Terminalen, Vilhelm Lauritzen Allé 1, 2720 Kastrup
TILMELDING: Skriv til: nabo@cph.dk Frist den 02/12-2019

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?