Biblioteket anbefaler: Snesøsteren

Et par gange om måneden anbefaler Dragør Bibliotekerne gode bøger til DragørNyheders læsere. Denne uge er det børne- og ungebibliotekar, Amalie, der giver sit bud på nyt læsestof.

I det første af 24 kapitler møder vi Julius. Han har fødselsdag juleaften, og normalt er december og juleaften en magisk tid for hans familie. Der bliver hygget og virkelig gjort noget ud af det. Sådan er det dog ikke i år, for Julius søster Juni døde i sommers, og forældrenes sorg overskygger alt, inklusiv Julius og hans lillesøster. Men så møder Julius den sprudlende og livsglade Hedvig, som sætter tanker i gang i ham.

“Jeg anbefaler bogen, fordi det er en anderledes julekalenderbog. Den summer af stor sorg, men samtidig emmer den også bare af julestemning, og man får bare lyst til at være der for Julius. Det er en højtlæsningsbog for hele familien, så find kleenex frem og lad jer fortrylle af de fine illustrationer og håbet om, at det også bliver jul for Julius.”

Titel: Snesøsteren
Forfatter: Maja Lunde
Illustreret af: Lisa Aisato

Seneste artikler

 

Fik du læst?