6.E på Nord er kommunens klogeste klasse

Eller i hvert fald klogeste 6.-klasse, når det kommer til at vinde videns- og læsequizzer. 6.E har nemlig sejret over de øvrige 6. klasser i den landsdækkende læsequiz Smart-parat-svar.

Begejstringen var stor da 6.E fra Nordstrandskolen i Dragør blev kåret som “Kommunens klogeste 6. klasse”. Privatfoto

Af Pia Melander Guilbert

Hollænderhallen var gerningsstedet, da kommunens 6.klasser onsdag den 4. december dystede om at blive “Kommunens klogeste 6. klasse”. Konkurrencen var en del af  Smart-parat-svar, der er en landsdækkende videns- og læsekonkurrence for hele landets 6. klasser. Begivenheden blev afviklet  i samarbejde med Dragørs folkebibliotek.

På vej mod Danmarksmesterskaberne
Efter en hård indledende runde vandt 6.E fra Nordstrandskolen, og gik de videre til finalen senere på dagen. Her mødte 6.E en 6. klasse fra Store Magleby Skole og vandt 11-5. Jublen var stor, da pokalen og dåsen med et kilo matadormix blev overrakt.

Næste udfordring er i januar. Her deltager 6.E i kredsmesterskaberne. Kommer sejren også her i hus, kvalificerer klassen sig til Danmarksmesterskaberne.
Du kan læse mere om konkurrencen her

Seneste artikler

 

Fik du læst?

100 år med gratis tandpleje

Børne- og ungdomstandplejen i København fylder 100 år og ifølge hovedstadens overtandlæge er der sket en kæmpe udvikling indenfor tandplejen siden 1923. Københavns kommune driver

Læs mere »