Lydtæt nytår på hundehotellet i Kastrup

Nytårsaften er alt udsolgt på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Nogle af gæsterne er dog en smule mere lodne, end de plejer at være. Hotellets lydtætte, trelagsruder skåner nemlig hunde med nytårsskræk for brag og knald fra raketter, kanonslag og batterier.

PR foto

Af Pia Melander Guilbert

Brag, knald og lysglimt er noget, der hører sig til nytåret for mange mennesker, men for menneskets bedste, lodne ven, hunden, er nytårsløjerne opskriften på et større nervesammenbrud. Drømmer du derfor om en stille og rolig nytårsgetaway for dig selv og din hund, har Clarion Hotel Copenhagen den rette løsning.

God nok er hotellets lydtætte, trelagsruder lavet for at holde flystøj ude, men på årets sidste aften har de også en anden funktion. Her kan hundeejere og deres hunde nyde aftenen i selskab med ligesindede to- og firbenede, uden høje lyde og lysglimt fra det fyrværkeri, der kan drive enhver hund, og dermed ofte også ejer, til vanvid.

Eller sagt på en anden måde: Hver tredje hund er bange for fyrværkeri. Trelagsruderne på Clarion Hotel Copenhagen Airport holder støjen ude, og samtidig er der fyrværkeriforbud i området omkring lufthavnen.

Nytårsmenu i en doggybag
Det er nu tredje år i træk, lufthavnshotellet inviterer på hundenytår. Ideen opstod tilbage i 2013 på Clarion Hotel Arlanda Airport i Stockholm, hvor en gæst foreslog konceptet. Man kan nu fejre nytår med sin hund på syv hoteller. På Clarion Hotel Copenhagen Airport står den på doggybags med hundevenlige snacks. Som hundeejer kan du enten nyde nytårsmiddagen på værelset sammen med din hund, eller gå ned i restauranten, hvor der dog ikke er adgang for hunde.

PR foto

Lyder hundehotel som noget, der vil give pote for dig og din hund, må du dog vente til næste år. Clarion Hotel arrangementet “Happy Dog” er nemlig allerede fuldbooket i år.

Fakta – Happy Dog

  • Konceptet med fyrværkerifrit nytår for dig og din hund blev indført i 2013.
  • Happy Dog findes nu på fire hoteller i Norden.
  • Alle værelser rengøres og allergirenses specielt efter hundebesøget.
  • Hotellet tilbyder specialpriser og alle hunde er gratis at medbringe til hundenytår på Clarion Hotels.
  • Max 2 hunde pr. værelse. Tillægsgebyr på kr. 250,- for hund nr. 2

 

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?