Midlertidig lukning af Cityringen

Fra søndag den 12. januar og to uger frem. Så længe vil den nye M3 Cityringen være lukket. Årsagen er testkørsel af M4 til Nordhavnen, og du bør afsætte længere rejsetid i perioden.

Foto: Reginaldo Sales / Metroselskabet.

Af Pia Melander Guilbert

Kører du med metro, skal du fra på søndag og to uger frem være opmærksom på, at M3 Cityringen er lukket. Lukningen varer fra søndag d. 12. til søndag d. 26. januar 2020, begge dage inklusiv og sker på grund af testkørsel af den kommende metrolinje M4, der forventes at være klar i foråret 2020. Testkørslen er nødvendig for at opnå tilladelse til at køre med passagerer.

Den røde cirkel
M3 kan på et kort over metrolinjer genkendes som den røde cirkel. Frederiksberg, Trianglen, Hovedbanegården og Rådhuspladsen er nogle af linjens trafikerede stop. Nogle af dem kan du dog komme til med andre metrolinjer.

Ingen tillæg i metrobusser
Der er indsat metrobusser i hele perioden og døgnet rundt. Devil køre stort set i samme rute som M3. Du bør dog være opmærksom på, at metrobusserne ikke vil holde ved stationerne Nørrebro, Skjolds Plads og Aksel Møllers Have, men herfra kan du benytte de almindelige busser. Du kan planlægge din rejse på www.rejseplanen.dk allerede nu. Du bør planlægge med længere rejsetid i perioden. Der skal ikke betales metrotillæg i de metrobusser, der erstatter M3 i perioden.

Læs mere om ændringerne på: www.dinoffentligetransport.dk/klar-til-m4

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »