Dragør Kommune søger ny konsulent til turisme, erhverv og kultur

Endelig ser det ud til, at Dragør Kommune får en ny ansvarlig for turisme, erhverv og kultur. Stillingen er slået op, efter at have været ubesat i næsten et år.

Kan du bygge bro mellem Dragør Kommune og det lokale erhvervsliv, understøtte det aktive kulturliv og sætte retning for indsatsen på turismeområdet? Så har Dragør Kommune et spændende job til dig. Foto: jumpstory

Af Pia Melander Guilbert

I næsten et år har Dragør Kommune ikke haft nogen chef for turisme, erhverv og kultur, for da den tidligere konsulent, Claus Rex, stoppede 1. marts 2019, blev stillingen midlertidig nedlagt. Nu søger kommunen endelig en ny konsulent til området.

”Kan du bygge bro mellem Dragør Kommune og det lokale erhvervsliv, understøtte det aktive kulturliv og sætte retning for indsatsen på turismeområdet? Så har vi stillingen til dig!”, står der blandt andet i opslaget.

Store opgaver venter
Den nye konsulent skal bandt andet være med til at formulere og udfolde Dragørs nye erhvervs- og turismestrategi, være ansvarlig for at implementere en ny kultur- og fritidspolitik og være en aktiv dialogpartner i forbindelse med udviklingen af havnen.

Dragør Kommune leder efter en rigtig “schweizerkniv” til at varetage det nye job. Foto: jumpstory

Som kommunens nye erhvervs-, turisme- og kulturkonsulent skal du blandt andet være god til at skabe relationer, god til kommunikation og trives i rollen, hvor du har kontakt og indgår i dialog med borgere, virksomheder, myndigheder, interessenter, foreninger, politiske udvalg og på tværs af forvaltningen.

Læs hele opslaget her

Dragørs Erhvervs og Turistchef stopper

Seneste artikler

 

Fik du læst?