Søndagsbanko på Wiedergården

Slip din indre spillefugl løs søndag d. 16. februar. Det er nemlig datoen, hvor Wiedergården afholder sin populære, årlige søndagsbanko. Mød Gamle Ole og de andre bankotal. Der er også masser af flotte præmier.

 Af Pia Melander Guilbert

Hvad enten du får en række eller pladen fuld, er der masser af flotte præmier, når Wiedergården søndag d. 16. februar kl. 13 spiller op til søndagsbanko. Lions har traditionen tro doneret pladerne. Blandt præmierne er der en del kunst fra lokale kunstnere, rødvin, hårprodukter, lækker hudpleje, fodbehandling, købmandskurve, bøger fra Lokalarkivet og Lokalhistorisk Forening, fisk fra Uni og Michaels Fisk samt mange fine ting fra Aktivitetshuset.

Overfor-gevinst
Faktisk er der så mange præmier, at du kan være heldig, selvom du ikke vinder. Du kan nøjes med at sidde over for en vinder. En tradition er også, at der laves hele spil, hvor samtlige præmier har en fællesnævner: et Kunstspil, et Vinspil, et Fiskespil med mere.
Stol på dit held, og kom og få nogle hyggelige timer ved spillepladerne.

Billetter à 75 kr. købes i INFORMATIONEN alle hverdage. Prisen dækker en gennemgående plade + en kop kaffe med småkager.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?