Søndagstip: Sidsel Storm Kvintet i Dragør Kirke

Hun har med stor succes stået på scener i både Japan,Taiwan, Thailand, Tyskland og Skandinavien og har bjergtaget publikum samt anmeldere med sin varme personlige stemme og sit unikke nærvær. Søndag den 9. februar kan du opleve hende i Dragør Kirke.

Foto: PR

Sidsel Storm har tidligere gjort sig bemærket herhjemme og modtaget prestigefyldte priser som eksempelvis DPAs jazzkomponist pris (2008) og en Danish Music Award for ”Årets Danske Vokaljazz Udgivelse” (2009). Sidsel bor til dagligt i Dragør og det er derfor en særlig glæde at kunne præsentere hende på “hjemmebane” sammen med hendes faste kvintet bestående af de ypperste unge jazzmusikere på den danske jazzscene. Koncerten er en del af den landsdækkende festival Vinterjazz.

Du kan læse mere om Sidsel Storm på hjemmesiden her

Hvem: Sidsel Storm Kvintet
Hvor: Dragør Kirke – Tilmelding via Facebook her
Hvornår: Søndag den 9. februar kl. 15

Seneste artikler

 

Fik du læst?