Ny chance hvis du er til teatralsk gourmetoplevelse i verdensklasse

Nu er der godt nyt fra øverste hylde til gourmetelskere og er du superhurtig kan du være blandt de heldige, der sikrer sig en reservation til en teatralsk madoplevelse på Årets Bedste Restaurant (ifølge White Guide – red.), Alchemist som ligger på Refshaleøen.

Foto: PR

Mandag den 10. februar kl. 17.00 åbner den superhypede restaurant nemlig op for nye reservationer gændende fra den 1. april til den 11. juli. Men du skal være hurtig på tasterne når klokken slår 17.00 for sidste gang blev alle reservationer revet væk på bare 4 minutter.

Foto: PR

Alchemist, med kokken Rasmus Munk i spidsen, slog dørene op den 4. juli i 2019 og har siden høstet en perlerække af fornemme priser og anmelderne – ja, anmelderne har ikke haft armene nede siden åbningen. Gastronomi, teater, kunst og visuelle oplevelser det er en del af krydderihylden på Alchemist og tallerkenen er scenen hvor du snildt kan blive forkælet med 50 forskellige oplevelser.

Foto: PR

Men som sagt skal du være hurtig på tasterne når Alchemist kl. 17.00 åbner op for reservationer til forårssæsonen. Følg linket her hvis du vil prøve

Læs også:

Amagerrestaurant kåret som årets bedste

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »