Arbejdernes Landsbank henter endnu en filialdirektør i Dragør

Arbejdernes Landsbank i Kastrup har et godt øje til Dragør. Ihvertfald når der skal rekrutteres filialdirektører til afdelingen på Kastrupvej. Filialdirektør Niels Jørgen Jørgensen, Dragør har valgt at gå på pension og stafetten gives denne gang videre til den nye filialdirektør Jannie Petersen som ligeledes er bosiddende i Dragør.

Goddag til Jannie Petersen og farvel til Niels Jørgen Jørgensen. Foto: PR

Efter 11 år ved roret som filialdirektør i Arbejdernes Landsbanks filial i Kastrup har Niels Jørgen Jørgensen, som fylder 65 år til marts, valgt at aflevere stafetten og i stedet nyde sit otium med hus, have, cykling og et slag golf i Dragør Golfklub.

Stafetten afleverer han trygt til den 36-årige nye filialdirektør Jannie Petersen, som har boet de sidste 9 år i Dragør med sin familie, som tæller mand og to børn på henholdsvis 4 og 7 år. Jannie Petersen vil du ofte kunne møde på sidelinjen i Dragør Boldklub når hendes syvårige søn stiller op i den gule DB trøje.

For at markere direktørskiftet afholdes der reception i filialen i Kastrup, hvor du kan sige både farvel til Niels Jørgen Jørgensen og goddag til Jannie Petersen. Receptionen afholdes i bankens lokaler på Kastrupvej 201 tirsdag den 18. februar kl. 14.00 – 16.00.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?