Kom til info-møde på Wiedergården

Er du efterlønner eller pensionist? Så kom til infomøde på Wiedergården onsdag d. 19. februar, klokken 14 og hør om alle oplevelser og aktiviteter Aktivitetshuset tilbyder.

Af Pia Melander Guilbert

Wiedergårdens aktivitetshus er mødestedet for Dragørs aktive pensionister, 63+ og efterlønsmodtagere. Onsdag d. 19. februar, klokken 14 inviteres du til informationsmøde. Her kan du få inspiration til, hvordan du kan gøre din hverdag mere indholdsrig. Kom og hils på nogle af huset frivillige medarbejder og besøg forskellige aktiviteter. Undervejs bliver du budt på en lille forfriskning.

Over 80 aktiviteter
I Aktivitetshuset er der mere end 80 forskellige brugerstyrede aktiviteter om ugen samt forskellige arrangementer og fester. Huset har mere end 1700 aktive brugere. Der er mange hold, og altid plads til flere deltagere.

Tilmeld dig meget gerne arrangementet på forhånd ved at henvende dig i Informationen på hverdage mellem 9 og 15. Du kan også sende en mail til hanneb@dragoer.dk eller ringe på tlf. 3289 0292.

Aktivitetshuset glæder sig til at byde dig velkommen. Du kan læse mere om Aktivitetshuset på https://www.wiedergaarden.dk/

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?