Solen skinner også på Café Havslapning i 2020

Der bliver også udeservering hos Café Havslapning på Dragør Havn i 2020. Det besluttede økonomiudvalget i Dragør Kommune torsdag i sidste uge. I 2019 havde man opnået dispensation til udeserveringen, men det lignede et nej fra kommunen kort før jul.

Foto: DragørNyheder.dk

Det lykkedes dog at vinde flertal for endnu en dispensation, således at både lokale beboere og turister i den kommende sommersæson får mulighed for at sidde og nyde en forfriskning på det udendørs areal foran caféen.

Fra kommunens side havde man inden torsdagens møde undersøgt, om der kunne tages alternative serveringsområder i brug, men det var ikke tilfældet. Kommunen skriver i sin afgørelse:

“Konklusionen er, at der ikke er andre arealer til udeservering i nærheden af Café Havslapning som kan anvises på kort sigt uden at dette medfører en udgift for Dragør Kommune. Udgiften vil ikke kunne afholdes inden for rammerne af kommunalfuldmagtsreglerne. Gården bag caféen benyttes af Havnekontor og værksted til opbevaring af materialer og parkering af maskiner og porten skal være aflåst når havnekontoret er lukket. Der kan ikke peges på andre steder som på kort sigt kan benyttes af havnen/værkstedet”.

Det var repræsentanterne for partierne A, C, O og V, som stemte for en forlængelse af dispensationen, mens Liste T undlod at stemme.

Læs også:

Endegyldigt slut med udeservering på Café Havslapning?

Seneste artikler

 

Fik du læst?

100 år med gratis tandpleje

Børne- og ungdomstandplejen i København fylder 100 år og ifølge hovedstadens overtandlæge er der sket en kæmpe udvikling indenfor tandplejen siden 1923. Københavns kommune driver

Læs mere »