Christina Lauenbach fra Dragør skal bestige det høje Himalaya til fordel for indlagte børn

Christina Lauenbach skal sammen med 59 andre danskere bestige Tsergo Ri-toppen i det høje Himalaya via initiativet Climb for Charity. Formålet er at samle midler ind til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene.

Christina Lauenbach, Dragør (indsat) skal sammen med et hold på 60 personer bestige Tsergo Ri i Himalaya.

Den 11. marts 2020 drager et hold bestående af 60 personer afsted for at bestige Tsergo Ri i det høje Himalaya. Med på turen til Himalaya skal Christina Lauenbach sammen med sit hold indsamle midler til Børneulykkesfonden og Legeheltene, der skal skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark og give dem et frirum fra sygdom.

Holdet skal nå toppen af det 4.985 meter høje Tsergo Ri i Langtang. Her skal deltagerne igennem den skjulte Langtang-dal på grænsen til Tibet, gennem frodige floddale og yakoksens land, for til sidst at ende på toppen af Tsergo Ri. Det kræver både viljestyrke og udholdenhed at nå toppen af bjerget, og forinden turen har Christina Lauenbach derfor gennemgået et ambitiøst og målrettet træningsprogram for at opbygge styrke til turens udfordringer.

”Jeg har haft to diskusprolapser, som vendte op og ned på min aktive hverdag. Fra den ene dag til den anden kunne jeg ikke gå eller gøre de ting, jeg ellers plejede at gøre. Efter snart 15 års træning, fire til fem gange om ugen, er jeg nu kommet så langt, at jeg kan være en del af den Climb for Charity-gruppe, som til marts tager til Himalaya og samler penge ind til Legeheltene. Mit forløb har lært mig, hvor vigtig bevægelse og fællesskaber er – vi behøver de endorfiner, motion giver os. Derfor giver det så stor mening for mig at støtte dette projekt”, udtaler Christina Lauenbach.

Lokal indsamling til fordel for Legeheltene

Deltagernes indsamling til Børneulykkesfonden og Legeheltene foregår bl.a. via en række indsamlingsevents og donationer fra virksomheder. Derudover er det muligt for venner, familie og virksomheder at blive ”højdemetersponsor” ved at donere et beløb for hver højdemeter, som Christina Lauenbach bestiger.

Sådan kan du støtte Christina Lauenbachs indsamling:

  •  Bliv højdemetersponsor: Som højdemetersponsor støtter du deltagerens indsamling med et beløb mellem 5 ører og 2 kr. pr. højdemeter, deltageren tilbagelægger. Bliv højdemetersponsor her 
  • Støt indsamlingen via Mobilepay: Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Deltagerens MobilePay-nummer er: 703907
  •  Støt med et virksomhedssponsorat: Virksomheder kan støtte med forskellige støttepakker. Læs mere her 

Om Climb for Charity

Climb for Charity er et velgørenhedsinitiativ, som kombinerer træning, eventyrlyst og fællesskab med at gøre en forskel. Flere gange årligt bestiger en række deltagere nogle af klodens høje tinder for at indsamle midler til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, som skaber aktiv leg og bevægelse for de 60.000 børn, der årligt indlægges i Danmark.

Climb for Charity har eksisteret siden 2015 og har siden da budt på ture til både Mont Blanc og Kilimanjaro. Med på Climb for Charity-turene har været en række kendte personer, højt profilerede erhvervsfolk og andre danskere. Bl.a. har sanger Joey Moe, TV-vært Cecilie Hother, tidl. håndboldspiller Rikke Hørlykke, TV- og radiovært Peter Falktoft og tidl. borgmester Pia Allerslev deltaget. Læs mere på www.climbforcharity.dk

Mød hele holdet, der skal bestige Himalaya her

Kilde: Børneulykkesfonden

Seneste artikler

 

Fik du læst?