Foredrag om livet og kosten: Er en veganer et rumvæsen fra Vegas?

Hvor kommer vi fra? Hvad er meningen med livet? Hvad skal vi have at spise i aften? Onsdag d. 18. marts holder FO Salomon foredrag om de helt store spørgsmål i Wiedergårdens aktivitetshus.

Af Pia Melander Guilbert

Humor er den 7. sans mener FO Salomon, som onsdag d. 18. marts klokken 13.30 lægger vejen forbi Aktivitetshusets festsal for at give et underholdende foredrag om livets store, kostrelaterede spørgsmål.

Hvad skal vi have at spise – både i aften og alle de andre dage? Hvad er godt for mig, og hvad er ikke? Hvorfor er det så forvirrende? Hvad er stenalderkost? Blev stenaldermanden ikke kun omkring 30 år? Og er en veganer et rumvæsen fra Vegas?

Gør mindre og opnå alting
FO Salomon er uddannet akupunktør og yiquan, tai chi og gigong instruktør. Han har i mange år arbejdet med sundhed og helse og interesseret sig for kost og dens indvirkning på krop og sind. Det er et fundament i klassisk kinesisk medicin, som Yiquan og qigong også er en del af.

FO Salomon går ind for ideen om at gøre mindre og opnå alting – en meget gammel tanke, som igen er blevet meget relevant, mener han:

”I dag handler det meget om ikke at gøre. Det er ikke så meget, hvad du spiser, men måske mere, hvad du ikke spiser,” siger FO Salomon.

Fuglen, sneglen, skorpionen og frøen
Mulighederne er mange, når det kommer til kosten, og forvirringen kan være overalt. FO Salomon lover at holde et aktivt foredrag om kost og livet. Få en sjov eftermiddag og hør historien om fuglen og sneglen, frøen og skorpionen.

Det er Sundheds- og Velværegruppe i Aktivitetshuset, der står for arrangementet.
Billetter til 20 kr. kan købes i Informationen fra 9 til 15, eller ved indgangen. Der kan betales både med kort og mobilepay. Caféen er åben til 15.00, så der er mulighed for at købe drikkevarer.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?