Skal din forening arve fra Dragør Volleyball Klub?

Efter 15 år har Dragør Volleyball Klub valgt at pakke net og bold sammen for good, som man siger. Tilbage er et overskud på 20.000 kroner, som klubben gerne vil donere til en eller flere idrætsforeninger og -klubber, måske din?

Privatfoto

Af Pia Melander Guilbert

Bolden fløj ubesværet over nettet, da Dragør Volleyball Klub blev stiftet i 2005. Træningen foregik på Nordstrandsskolen, og ungdomsholdet fik lavet ens T-shirts og tog til turneringer.

– Da det var på sit højeste, havde vi nok 40 til 45 medlemmer, fortæller formand Henrik Aagaard, som selv har været med i klubben siden start.
Med tiden blev det dog sværere og sværere at finde forældre, der gerne ville være trænere, og ligesom mange andre idrætsforeninger har Dragør Volleyball Klub kæmpet med at fastholde de unge.

– Siden 2012 har vi kun haft et motionshold, der trænede en gang om ugen. På en god dag kom der mellem 12 og 15, og siden december sidste år har der slet ikke været træning, så nu har vi besluttet at nedlægge klubben, fortæller Henrik Aagaard.

Dragør VK U15 piger, 2010. Privatfoto

En enkelt ansøger indtil videre
Tilbage er et overskud på 20.000 kroner.

– Vi har ikke rigtig haft nogen udgifter i de år, hvor vi kun har haft motionsholdet. Der var i flere år tale om at nedsætte kontingentet, men det var kun på 400 kroner for et år. I vedtægterne står der, at vi enten kan give de penge til kommunen eller donere dem til et alment formål, så vi har besluttet, at vi gerne vil give dem til en eller flere idrætsforeninger, der brænder for det, de gør
Derfor har Henrik Aagaard skrevet ud til alle de andre foreninger.

– Jeg vil tro, der er omkring 70, men indtil videre er der kun kommet én ansøgning tilbage, konstaterer han.

Heldigvis kan din forening nå det endnu. Det kræver, at I senest 15. april 2020 sender en mail på 10 til 15 linjer, hvor I beskriver formålet med det ansøgte beløb, der kan være på mellem 5-20.000 kroner. Mailen skal sendes til Henrik Aagaard på adressen: h.aagaard@dadlnet.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?