Aktivitetshuset forventer genåbning 10. maj

På baggrund af den officielle udmelding fra statsministeren, må Aktivitetshuset i Wiedergården fortsat holde lukket, og det betyder, at en række aktiviteter er aflyst. Hvad betyder det for det planlagte årsmøde? Hvornår regner man med at kunne genåbne Aktivitetshuset, og hvad gør jeg, hvis jeg allerede har købt billet? Få svarene her.  

Af Pia Melander Guilbert

Er du en af de mange pensionister, der savner Aktivitetshuset i Wiedergården, ser det desværre ud til, at du må væbne dig med tålmodighed og nøjes med de digitale tilbud lidt endnu. Nyeste udmelding er, at Aktivitetshuset satser på at kunne åbne igen 10. maj. Aktivitetshuset opfordrer på deres hjemmeside sine brugere til i mellemtiden at tage kontakt til hinanden, synge sig glade med DRs pigekor, danse sig glade med Kirsten og Arnes glade danse og motionere, for eksempel med Monica Petersens Qi gong-videoer. Har du brug for hjælp, enten i form af nogen at tale med eller til indkøb, kan du også finde tips og telefonnumre på hjemmesiden. 

Udskudt årsmøde

At Aktivitetshuset foreløbigt må holde lukket, betyder blandt andet, at årsmødet, der var planlagt til 29. april, er udskudt. Ifølge vedtægterne skal årsmødet afholdes i april og annonceres ved opslag i huset tre uger før. Det kan under de nuværende omstændigheder ikke lade sig gøre. De medlemmer af brugerrådet, der er på valg, har indvilliget i at fortsætte, indtil årsmødet kan afholdes. En ny dato vil snarest muligt blive meldt ud. 

Andre aflyste aktiviteter

Ud over årsmødet er også en del af Aktivitetshusets øvrige arrangementer foreløbigt aflyst eller rykket til nye datoer.  

Søndagscafé med De 3 måske 4, der skulle være afholdt 22. marts, er nu rykket til 30. august, hvor Aktivitetshuset håber på festlig sommersøndag. 

Rikke Milbaks foredrag om biodiversitet og hvordan, du kan lukke naturen ind, der skulle have været afholdt 31. marts, er udsat til efteråret. Det samme gælder pensionistskovturene.

Søndagscafé d. 19. april med Lassen, Lasen og Lassen flyttes til september. Dato meldes ud på et senere tidspunkt. For en sikkerheds skyld er det også besluttet, at sommervinsmagningen 2. juni aflyses.

Aktivitetshusets hjemmeside bliver løbende opdateret med de seneste nyheder.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Workshop om det gode liv

Nuværende beboere på Enggården, medarbejdere, pårørende og politikere var 17. januar inviteret til workshoppen hjemlighed, aktiviteter og samarbejde på Enggården På workshoppen på omsorgscentret Enggården

Læs mere »