Breaking hot news: Damer i herreafdelingen på badeanstalten

Varmen er over os, og allerede i formiddags måtte Dragør Søbad melde alt optaget. Derfor er det nu besluttet at nedlægge herreafdelingen fra klokken 11 i weekenden.

På grund af corona-reglerne bliver der hurtigt fyldt op på Dragør Søbad, så du skal nok stå tidligt op, hvis du vil have en plads i weekenden. Og endnu tidligere hvis du er mand og gerne vil bade nøgen. Foto: Tanya Ingwes

Af Pia Melander Guilbert

Det er første gang i Dragør Søbads historie, men den er god nok: Lørdag og søndag nedlægges herreafdelingen fra klokken 11, så der er fri adgang for alle.

I dag var klokken lidt 12, da badeanstalten måtte melde ud, at alt var optaget, og der ikke ville blive lukket flere ind, før nogen gik hjem. Og hvem går hjem, når det endelig er blevet SÅ varmt?!

Stadig mandeforbud hos damerne

Årsagen er naturligvis corona-reglerne, der dikterer, at der skal være fire kvadratmeter pr gæst.

– Vi har regnet os frem til, at der kan være 50 i dameafdelingen, 23 i herreafdelingen, 2×25 i midterafdelingen plus 30 gæster på terrassen mod stranden, fortæller bademester Tanya Ingwes.

Varm varm weekend…

Nu er der måske en herre eller to, der havde håbet på, at de så også fik adgang til dameafdelingen, men det er ikke tilfældet:

– Oftest er der kun omkring ti mænd i herreafdelingen, mens dameafdelingen altid er fyldt. Derfor besluttede vi, at det var mest rimeligt at nedlægge herreafdelingen, konkluderer Tanya Ingwes.

Seneste artikler

 

Fik du læst?