SAS: Langsomt men støt opsving

Cirka 600.000 passagerer rejste i september med SAS. Det svarer til en reduktion på 73 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Alligevel ser trafikken ud til langsomt, men støt at vokse.

Foto: SAS

Af Pia Melander Guilbert

Cirka 380 daglige afgange til 75 destinationer. Det er i øjeblikket programmet hos flyselskabet SAS.

“Den samlede efterspørgsel er stærkt drevet af rejsebegrænsninger. I september blev flere lande klassificerede som “røde”, hvilket reducerede antallet af passagerer lidt sammenlignet med august. På trods af dette har vi bemærket et langsomt, men støt opsving i efterspørgslen, og i september fløj en halv million flere passagerer med SAS end i april, ” udtaler Rickard Gustafson, CEO for SAS i en pressemeddelelse.

Foto: SAS

Atter tilstede på kinesisk fastland

I september var det samlede antal passagerer 614.000, hvilket er et fald på 2,3 millioner, mens den samlede kapacitet var 72,7% lavere, sammenlignet med samme periode sidste år. Nyeste tal viser, at efterspørgslen efter indenrigstrafik er fortsat stærkere end europæisk og interkontinental trafik, men Rickard Gustafson fortæller også i pressemeddelelsen, at SAS nu igen opererer på det kinesiske fastland, hvilket sker efter en ni måneders pause.

“Hvis vi ser fremad, vil vi fortsætte med at følge markedsudviklingen og er klar til at foretage yderligere justeringer baseret på, hvordan efterspørgslen udvikler sig, konkluderer Rickard Gustafson.

Seneste artikler

 

Fik du læst?