Salatpizza med masser af dressing er Dragørs favorit

Bellano Pizzeria, der ligger i Dragør, har generelt oplevet mange sultne gæster under lock-down. Og favoritten er en salatpizza…

Salatpizza’en øverst til højre er særlig populær i Dragør.

Af Sidse Seiding Larsen

Danskerne har spiser masser af færdigretter under Corona-nedlukningen.

Jeg kigger indenfor hos Bellano Pizzaria i Dragør for at høre, hvordan det går. Og der er ikke stille i butikken, der er stor travlhed, jeg kan ikke komme ind, der er kun plads til et vist antal, så jeg må vente lidt udenfor.

Bellano Pizzeria er et lokalt pizzaria med mere end 20 år på bagen i Dragør. De travle pizzabagere tilbereder et hav af pizza’er hver dag – og deltager også i flere, sociale initiativer, giver mad til hjemløse m.m. Og der er gang i pizzabageriet det meste af dagen, fra kl. 11 til 22.

Salatpizza er et hit

“Det har helt klart været burgere, pommes og pizzaer, der er blevet solgt meget af under lock-down”, slår Bellano fast.

Ale giver en hånd med i pizzeriaet, når der er særlig travlt…

“Men især salatpizzaerne – godt med dressing – har været populær”.

En pizza, der som alle andre italienske pizza, består af en hvid bund med tomatsauce og revet ost. Det specielle ved en salatpizza er det krydrede kød –  kombineret med en lækker og mild cremefraiche-dressing samt sprød salat.

 

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?