Spirituals i Sundby Kirke

Natkirken et et godt tilbud, der bliver mere og mere populært – fredag 7. maj er der spirituals i Sundby Kirke

Sundby Kirke – også natkirke. (Foto: Finn Edvard)

Af Lene Dam Jørgensen

Natkirken bliver mere og mere populær i København, og det er den også i Sundby Kirke. Den er en fast del af ugens program. Natkirken er en anderledes måde at gå i kirke på. Og Sundby Kirke tilbyder natkirke hver fredag.

Fredag 7. maj kommer således Liz Bramsen, der har været natkirkemedarbejder i kirken og spiller spirituals. Og der vil også være mulighed for at få en snak.

Et godt tilbud

Efter en stressende hverdag kan det være nødvendigt for mange med en pause. At komme et sted med fred og ro, hvor man kan puste ud og fordybe sig. Her er Sundby Kirkes natkirke et godt tilbud. Natkirken har åben hver fredag fra kl. 19 til 23, men på grund af restriktionerne vil det kun være til kl. 21 fredag 7. maj. Normalt starter man med fællesspisning, og der er et skiftende program fra gang til gang, men fællesspisningen er også aflyst på grund af restriktionerne.

Der vil være mulighed for at sidde uden for kirken og få en kop kaffe og en snak med Per Ramsdal, der er præst ved kirken, og Ulla Bentzen, der er sognemedhjælper.

Spirituals med Liz Bramsen

Ved natkirken 7. maj kommer Liz Bramsen, der er tidligere natkirkemedarbejder i Sundby Kirke, og spiller spirituals fra kl. 20-21.

Liz Bramsen underholder fast i natkirken i Sundby Kirke og optræder tre gange hver sæson. Hun er meget engageret i Amagerbrokirkerne og også frivillig inden for Natteravnene og som våger i Røde Kors’ vågetjeneste.

Seneste artikler

 

Fik du læst?