Forsinket påskekoncert i eftermiddag

Påskekoncerten med organist Ole Reuss-Schmidt blev aflyst, men kan nu opleves i eftermiddag i Korsvejskirken i Kastrup

Korsvejskirken – påskekoncert i eftermiddag. (Foto: Finn Edvard)

 

Af Lene Dam Jørgensen

I Korsvejskirken i Kastrup kan der nu holdes koncerter igen efter Corona-restriktionerne. Lørdag 8. maj kl. 16 er der således koncert med kirkens organist Ole Reuss-Schmidt, der nu endelig kan spille den dejligste påskemusik. Den oprindelige koncert ved påsketid blev aflyst på grund af Corona-restriktionerne.

Ole Reuss-Schmidt er organist ved Korsvejskirken og leder af kirkens eget kor ”Kammerkoret Euphonia”. Han vil spille musik af Bach, der specielt relaterer sig til Skærtorsdag, Langfredag og Påskedag, og der vil blive spillet en sammenfattende improvisation.

Der sluttes af med fortælling,og der kan synges.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?