Forfatter fortæller om “Højsangen fra Palermovej”

Nathanaels Kirke inviterer torsdag 20. maj kl. 15 til foredrag med den kendte forfatter Annette Bjergfeldt i sognegården i Holmbladsgade. Hun vil holde et livsklogt foredrag med udgangspunkt i sin nye roman ”Højsangen fra Palermovej”.

Forfatter Annette Bjergfeldt – fortæller om “Højsangen fra Palermovej”

 

Af Lene Dam Jørgensen

Torsdag 20. maj fra kl. 15 inviterer Nathanaels Kirke til et sprudlende og livsklogt foredrag med forfatteren Annette Bjergfeldt. Hun vil fortælle ud fra sin nye roman ”Højsangen fra Palermo”, som har begejstret både anmeldere og læsere. Den blev nomineret til Bogforums Debutantpris og er nu solgt til 10 lande.

Annette Bjergfeldt debuterede i foråret 2020 med sin første roman, ”Højsangen fra Palermovej”.

Højsangen fra Palermovej

Romanen tager sit udgangspunkt i Sankt Petersborg i 1914. Esthers oldefar ejer det ramponerede Cirkus Sowalskaja, og han drømmer om, hvordan en kommende elefant vil kunne skabe det store gennembrud. Der er desværre sket en fejl, så cirkusset får i stedet en lille stinkende flodhest. Den skuffelse bæres med til de næste generationer i Danmark, hvor alle får deres portion af flodheste i livet. Flodhesten er et symbol på alt det, der går skævt her i livet.

Undervejs vil tilhørerne få et par velvalgte uddrag fra romanen.

Sanger og forfatter

Annette Bjergfeldt er maler, prisbelønnet sangerinde  og nu også romanforfatter. Hun har udgivet seks anmelderroste album. Annette Bjergfeldt har boet i USA i fire år, hvor hun turnerede rundt på landets musikscener. Hun har skrevet tre børnebøger, som er købt til en kommende spillefilm. Derudover har hun udgivet “Kogebog for sangskrivere.”

Sammen med de nye konfirmander i landets kirker har Annette Bjergfeldt skrevet salmer, som konfirmanderne senere har sunget til deres konfirmation. Hun har også skrevet salmer med ”Fangekoret”, de indsatte i Vridsløselille Statsfængsel. Annette Bjergfeldt har også været gæst i DR’s række af gudstjenester i det fri på DR2.

Arrangementet i Nathanals Kirke koster 10 kroner, og der vil blive serveret kaffe og boller i forbindelse med foredraget. Bemærk, at der på grund af Corona-restriktionerne kun kan deltage 25 personer.

Seneste artikler

 

Fik du læst?