Ungdomsskolen inviterer familien på sejltur til Saltholm

Dragør Ungdomsskole har fyret op under aktiviteterne igen, og hele familien er inviteret med på udvalgte hold.

Ungdomsskolen vil ryste familierne sammen ude i naturen – og til søs. Foto: Dragør Ungdomsskole

Af Camilla Lærkesen

Dragør Ungdomsskole er i fuld gang. På forårets program står der blandt andet sælsafari, kajaktur langs Dragørs kyst, SUP surf og en tur til Saltholm. Den første tur er allerede nu på søndag d. 23. maj.

Ungdomsskolens mission er at ryste Dragørs familier sammen i naturen. Når børnene begejstrede kommer hjem fra skole og fortæller om udeoplevelser i skoletiden eller fra ungdomsskolen, får de nu mulighed for at dykke endnu mere ned i oplevelserne som familie.

Da familieholdene blev en realitet i 2019, sagde ungdomsskoleleder Christoffer Søe:

”Der er en tendens i samfundet til, at man gerne vil lave flere ting sammen som familie. Spejderne har gjort det i årevis, i rugbyklubben er de gode til at aktivere resten af familien, mens de unge spiller, og nu er turen kommet til Ungdomsskolen.”

Tager imod hele familien

Under nedlukningen har familieholdene været sat på pause sammen med alle andre hold, der krævede fysisk fremmøde. Men nu er Christoffer og hans team i Ungdomsskolen igen klar til at tage imod hele familien.

”Vi elsker at være i naturen, og vi har nogle rigtig gode rammer for at navigere i det. Det vil vi gerne tilbyde til alle Dragørs borgere,” fortæller Christoffer Søe. Han håber, at familierne vil støtte op om de nye hold, så endnu flere fremover kan få adgang til faciliteterne.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?