Ulvetime i Korsvejskirken

Torsdag 27. maj kan Korsvejskirken igen invitere til Ulvetime, der er et månedligt familiearrangement for hele familien. Det har været aflyst på grund af Corona-restriktionerne, men nu kan børn og voksne endelig mødes igen for første gang.

Så er der ulvetime i Korsvejskirken igen.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Medarbejdere og frivillige i Korsvejskirken inviterer torsdag 27. maj fra kl. 16.30 til 18.45 til Ulvetime. Den holdes en gang om måneden og er meget populær, men har været aflyst på grund af Corona-restriktionerne, så glæden er stor nu, hvor børn og voksne endelig kan mødes igen. Målgruppen er børn fra to til ni år og deres voksne, men ældre søskende er også velkomne. Normalt er der 40 og 70 deltagere i Ulvetimen, og det er så halvt voksne og halvt børn.

Børn og voksne laver egen køkkenhave

Ved ulvetimen skal børn og voksne denne gang plante og så i haven, så det bliver til en køkkenhave. På den måde får børnene indblik i, hvordan man selv kan dyrke sin mad. Korsvejskirken opfordrer til at komme fra Ulvetimen begynder kl. 16.30 og tager tøj med, der godt må komme jord på.

Børnene spørger 

Hver Ulvetime har et tema og torsdag 27. maj vil det handle om pinsen. Kl. 17 går børn og voksne ind i kirken og holder en gudstjeneste i børnehøjde. Her vil sognepræst Julie Aaboe fortælle om, hvorfor vi fejrer pinse. Der vil også være salmesang og sanglege.

Dejlig mad og socialt samvær

Når der er Ulvetime i Korsvejskirken får børn og voksne altid et måltid, der er lavet af frivillige, og denne gang vil der være en picnic kurv til hver familie med pølsebrød, gulerødder, agurk, tomater og lidt lækkert. Hvis vejret er til det, spises der ude på græsset – ellers får børn og voksne maden med hjem.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Der sker altid noget spændende, når der holdes Ulvetime – denne gang skal børn og voksne i køkkenhaven.

Ved Ulvetimen er der også tid til at børnene kan lege og forældrene kan snakke sammen.

Korsvejskirken følger alle corona-restriktioner og der er derfor kun plads til 25 til Ulvetimen denne gang. Derfor er det nødvendigt at tilmelde sig hurtigt og senest mandag 24. maj på lone@korsvejskirken.dk.

 

 

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?