Ny kirkeplakat til kirker på Amager

En ny plakat fra Allehelgens Kirke og Sundkirken blev afsløret søndag i kirkehaven med kaffe og bobler

De nye, flotte kirkeplakater blev afsløret søndag eftermiddag i Allehelgens kirkens have. Til venstre kirkens kommmunikationsmedarbejder Karoline Nyborg, grafiker Stefan Cantagallo og sognepræst Line Bønding. (Fotos: Finn Edvard)

Der var en overraskelse til kirkegængerne søndag middag i Allehelgens Kirken i Ungarngade, da sognets tre præster (Sundkirken på Lodivej hører med til sognet) inviterede på kaffe og kransekage samt bobler i kirkens have:  Kirkerne har fået lavet to flotte plakater, fremstillet af grafikeren Stefan Cantagallo.

Stefan Cantagallo er tilknyttet Designkunst i Bella Center, der bl. a. allerede har fremstillet en række andre populære plakater som Amagerbro, Tårnby, Kastrup, Sundby m.fl.

Stefan har udarbejdet to tilsyneladende ens plakater, men ved nærmere eftersyn kan man se tydelige forskelle: Den ene henvender sig til børn.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Ny kirkeplakat fremstillet af Stefan Cantagallo.

De to smukke plakater vil om kort tid kunne købes i kirken eller på Designkunst.dk.

I forbindelse med gudstjenesten søndag middag, var der endvidere besøg af dygtige gospelsangere, der blev akkompagneret af kirkens organist, Frederik Mellquist.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?