“Duer” slippes løs over Sundby Kirke

Børn og voksne slipper “duer” løs til ulvetimen onsdag eftermiddag på kirkepladsen i Sundby

Børn og voksne slipper “duerne” – oppustelige balloner – løs på kirkepladsen.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Sundby Kirke holder 26. maj fra kl. 17 igen Ulvetime, og denne gang kan den holdes næsten, som det plejer. Kirken glæder sig til igen at kunne invitere til en rigtig Ulvetime og denne gang også med spisning.

Selve ulvearrangementet starter med at kirkeklokken ringer kl. 17  – og børn og voksne tæller de ni bedeslag. Der er ved ulvetimen fokus på musik og sang. Derefter fortæller præsten Morten Sternberg om, hvorfor vi holder pinse  – på en børnevenlig måde. Ulvetimen er Sundby Kirkes børnegudstjeneste.

“Duer” slippes løs

Der er altid en aktivitet tilknyttet ulvetimen. På grund af pinsen er det denne gang “duer”. De er oppustede som balloner og har været inde i kirken. Børn og voksne slipper duerne løs ude på kirkepladsen, og de flyver mod himlen. Duen symboliserer Helligånden og dermed pinsen.

(Artiklen fortsættes under billedet)

“Corona-firkanter” sikrer afstanden mellem deltagerne.

 

Der vil blive serveret pølser for børn og voksne. Alle restriktionerne overholdes, så ude på kirkepladsen på græsset er der malet “corona-firkanter” på græsset, hvor børn og voksne kan sidde. Der vil også være tæpper.  Firkanterne kan rumme én familie, så der er afstand til de andre ved Ulvetimen.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?