En hård opvækst på Amager

Torsdag 10. juni kl. 19 kan du møde foredragsholderen Henriette Karlsen, kendt fra “De brændte børn” på TV2  i Højdevangskirken på Irlandsvej

Henriette Karlsen – fortæller om hård opvækst på Amager.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Henriette Karlsen, der blandt andet er kendt fra TV2s serie ”De Brændte Børn”, holder torsdag 10. juni kl. 19  foredrag i Højdevangskirken på Irlandsvej. Her vil hun fortælle om sit barske liv og om sine to mål, der går ud på, at børn skal finde håb og troen på sig selv, og at politikerne skal få større opmærksomhed på systembørn.

Et liv med vold og misbrug

Henriette Karlsen er vokset op på Amager i et barskt miljø, hvor vold og misbrug var en del af hverdagen. Hendes mor var alkoholiker og voldelig.  Som 15 årig løb hun hjemmefra og boede på Christiania, som blev hendes hjem, indtil hun blev anbragt på et kommunalt bosted. Det blev et sandt mareridt. Henriette endte med at blive stofmisbruger og først for 10 år siden begyndte misbruget at nå sin ende.

Trods alle odds er det lykkedes Henriette at bryde den sociale arv. Hun kæmper for sine to mål og har stiftetforeningen ”De stærke børn” og fortalt om sit barske liv i medierne siden 2016 og i sin bog ”Ama’r halshug” fra 2019.

Målet er ikke nået 

Selvom der i dag er større opmærksomhed på børn og dårligt fungerende familie, så er der stadig lidt vej endnu. Det er det Henriette Karlsen vil indhente med sine foredrag.

Vær opmærksom på, at der skal forevises Coronapas eller negativ test, der højst må være 72 timer gammel.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?