Ugen står i jazzens tegn…

Onsdag 30. juni og søndag 4. juli står den på jazz i Sundkirken på Lodivej

Anders Bast kommer Sundkirken onsdag 30. juni.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Det står i jazzens tegn i Amagers kirker og i Sundkirken på Lodivej holder egen jazzfestival. Det vil være med to forskellige skønne koncerter, der starter med en gudstjeneste med jazzede toner og musik.

Første gang er onsdag 30. juni kl 17.30 med Anders Bast og anden gang er søndag 4. juli med Mellqvist.

Først vil der være en gudstjeneste med jazzede toner og musik. Bagefter vil der være koncert, og der er fadøl og serveres sandwich. Hvis vejret tillader det, vil koncerterne finde sted på kirkepladsen.

Saxofonist

Anders Bast er en energisk saxofonist. Han spiller med smittende humør, underliggende vildskab og dynamik. Anders Bast spiller med Thomas Præstegaard på trommer og
Fredrik Malmqvist på hammondorgel. Repertoiret bliver fortrinsvis Anders Basts egne kompositioner.

Anders er uddannet som kandidat fra Rytmisk Musikkonservatorium og spiller og har spillet med blandt andet MC Einar, Hugo Rasmussen, Thomas Buttenschøn, Django Bates, Bob Moses, Butch Lacy og Lars Jansson.

Svenske viser

Søndag 4. juli kl. 12 kommer Mellquist, der er en trio med Fredrik Mellqvist i front som pianist og sanger. Med et repertoire af nyfortolkede svenske viser og digte tilsat egen musik, vender Fredrik tilbage til barndommens musikalske rødder. Fredrik er svensk, og er opvokset i et hjem fyldt af tonerne fra den svenske sangskat. Senere trak musiklivet i København ham til byen, og her blev han hurtigt en efterspurgt og aktiv jazz-, pop/rock- og gospelpianist.

Fredrik er organist i Allehelgens Kirke i Ungarnsgade og Sundkirken på Lodivej. Mellquist bassist Dan Rasmussen og trommeslager Ulrik Brohuus er to meget rutinerede
musikere, der spiller og har spillet med blandt andet Marie Carmen Koppel.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?