Tivoli viser Tjekkiet-Danmark på storskærm

Lørdag stor Tivoli i fodboldens tegn, når den gamle have viser EM-opgøret mellem Tjekkiet og Danmark på storskærm.

Der bliver masser af stemning i Tivoli, når EM-kampen mellem Tjekkiet og Danmark vises på storskærm på lørdag.

 

Knald-eller-fald-kampen mellem Tjekkiet og Danmark vises på storskærm på Plænen i Tivoli lørdag 3. juli kl. 18.

For at se kvartfinalen, som forhåbentligt bliver lige så spændende som kampen mod Wales i lørdags, kræves et særlig armbånd. Der er omkring 2.000 ståpladser foran storskærmen på Plænen. Armbåndet til Plænen kan reserveres fra torsdag 1. juli kl. 15 via Billetlugens system.

De reserverede armbånd skal personligt hentes inde i Tivoli lørdag 3. juli mellem 11.30  og 14. Fodbold-arrangementet begynder kl. 16, hvor gæster med armbånd lukkes ind til ståpladserne foran Plænen.

Fælles oplevelse

Kulturdirektør i Tivoli Frederik Wiedemann siger:

“Tivoli har altid været rammen om store fælles oplevelser, og det bliver ikke meget større end en vigtig landskamp sammen med en masse begejstrede fans. Så vi er meget glade for at kunne invitere havens gæster til endnu en stor fodboldfest i Tivoli på lørdag, hvor vi får plads til endnu flere end i lørdags.”

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?