Der er andet fodbold end EM…

Ja, det meste af nationen følger med, når Danmark spiller EM-kamp mod Tjekkiet i dag, men der er andet fodbold end de europæiske mesterskaber – f.eks. når Christian Laursen spiller med sit oldboyshold på Kløvermarken…

EM kamp i dag mellem Danmark og Tjekkiet.

 

Af Ida Monrad Graunbøl

Der findes en deltids-dragørkaner ude i kolonihaven H/F Bachersminde, og ham spørger skribenten om, hvad hans yndlingssted på Amager er?

Christian Lauersen hedder han, og han bor halvdelen af tiden på Nørrebro, men i sommerhalvåret er han og familien i Dragør i deres kolonihave.

”Det er dejligt at komme lidt væk fra stenbroen og komme herud til i Dragør, det er jo et fantastisk sted med søde naboer i haveforeningen.”

Oldboys syvmands klub 664

Men der er andet godt på Amager end Dragør:

”Kløvermarken er også et herligt sted,” siger Christian Lauersen, der er 41 år og bibliotekschef i Roskilde Kommune.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Christian Lauersen – glad for haveforeningen i Dragør og Kløvermarken.

 

”Det er det, fordi mit oldboys-fodboldhold “Klub 664” har hjemmebane på Kløvermarken.  Det er mit frirum fra et ellers dejligt arbejds- og familieliv, hvor jeg kan komme ud og give den gas sammen med drengebasserne. Det er måske ikke EM, men jeg tror, vi går lige så meget op det, som landsholdsspillerne. Den lille café ved boldbanerne på Kløvermarken er et fantastisk lille sted, og der har jeg haft mange gode stunder”

Vi slutter samtalen foran  den lille bogbyttecentralen på den lille vindblæste plads foran kolonihaven, hvor Christian kaster sin fodbold ind i bagsmækken på bilen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?