Sommerjazz i Den Blå Planet

Den Blå Planet i Kastrup inviterer mandag 12. juli til jazzkoncert med den internationale tenorsaxofonist Jakob Dinesen, der vil spille sammen med bassisten Anders Fjeldsted og trommeslageren Snorre Kirk.

Jacob Dinesen – spiller i Den Blå Planet

 

Af Lene Dam Jørgensen

Endelig kan der holdes jazzkoncerter i Den Blå Planet igen.

Den første bliver mandag 12. juli  kl. 19, og det er Jakob Dinesen, holder som den første jazzkoncert. Han er tenorsaxofonist og kendt for at være noget af en musikalsk oplevelse.

Jakob Dinesen optræder denne gang sammen med Anders Fjeldsted på bas og Snorre Kirk på trommer.

Trio med internationalt format

Tenorsaxofonisten Jakob Dinesen har spillet med sin saxofon over det meste af verden og har modtaget stort set alle de musikpriser, man kan få i Danmark. Han er en af dansk jazz væsentligste jazzmusikere og meget efterspurgt. Han er blevet karakteriseret som en både udtryksfuld og virtuos musiker og magtfuld formidler af den store tenortradition.

Anders Fjeldsted er inden for de sidste år blevet en af sin generations mest efterspurgte bassister. Trommeslageren og orkesterlederen Snorre Kirk har spillet sig ind på den øverste hylde som sideman med nogle af de fineste navne på den skandinaviske jazzscene og har arbejdet med prominente internationale navne.

Tang Bistro & Café byder indenfor

Koncerten finder sted  i Tang Bistro & Café. Når indgangen er betalt, er koncerten gratis. Der er begrænsede pladser. For at koncertgængerne kan være sikre på at få en plads, anbefales det derfor at reservere bord.

Seneste artikler

 

Fik du læst?