Weekend: Noget for enhver smag på Dragør Kunstfestival

Dragør Kunstfestival inviterer alle til at komme i weekenden 10.-11. juli midt på Dragør Havn ved Lodstårnet, hvor forskellige kunstnere vil udstille.

Spændende kunstfestival i Dragør i weekenden.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Denne weekend 10.-11. juli inviterer Dragør Kunstfestival alle til at kigge forbi Dragør Havn ved Lodstårnet fra kl. 10-17 og se enestående kunst  – og også gerne købe det.

Bag ved Dragør Kunstfestival står en stor gruppe af forskellige kunstnere, der hvert år i juli mødes hver anden weekend i juli og holder Dragør Festival til glæde for mange. I år vil 38 kunstnere udstille og vise forskellige former for kunst.

De besøgende kan købe kunsten, men der er også mulighed for bare at spørge og hygge m.v.

Dragør Kunstfestival glæder sig

Kunstnere er rigtig glade i år for at kunne invitere til Dragør Kunstfestival og de håber på mange besøgende. Sidste år måtte den traditionsrige kunstfestival nemlig aflyses på grund af coronarestriktionerne. I år kan den endelig gennemføres, så glæden er stor.

Hvis der kommer mange besøgende kan det også meget vel tænke sig, at åbningstiden udvides lidt, lyder meldingen fra Dragør Festival.

 

 

Seneste artikler

Badebro på plads

Søvangs helt eget sjak af frivillige brobisser var sidste weekend på hårdt arbejde med at sætte den imponernede 279,1 meter lange badebro.

 

Fik du læst?