Dragør møder NB Bornholm i sæsonpremieren

Københavnsserien begynder om to uger, og Dragør har sæsonpremiere hjemme mod NB Bornholm

Dragør er på vej mod ny sæson i Københavnsserien. (Foto: Finn Edvard)

Så er sommerferien snart forbi, og fodboldsæsonen i serierækkerne står for døren. Således også for det gule mandskab fra Dragør, der i år er igen spiller med i Københavnsserien med bl.a. gamle kendinge som Skjold, FB, Sundby, HB og Kastrup.

Dragør har sæsonpremiere hjemme, og den finder sted lørdag 21. august kl. 15.30. Dagens modstandere er fra Nexø, NB Bornholm, der forleden røg ud af pokalturneringen med et brag efter et 0-5 nederlag hjemme mod DS-holdet fra Allerød.

Bornholmerne tørster derfor efter revanche, og man skal aldrig undervurdere mandskabet fra Nexø.

I anden spillerunde i KS bliver der lokalopgør, når Dragør på udebane lørdag 28. august kl. 14 møder Kastrup.

Seneste artikler

 

Fik du læst?