Michael Falch i Beghuset

På torsdag 12. august er der solistkoncert med sangeren og skuespilleren Michael Falch i Beghuset i Dragør. 

Michael Falch – til Dragør.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Der kan de kommende måneder opleves en række intimkoncerter med flere kendte musikere i Restaurant Beghuset i Strandgade i Dragør. På torsdag 12. august er der fra kl. 18 en solo- og intimkoncert med sangeren og skuespilleren Michael Falch. Der serveres også en let anretning med tapas.

Sanger og skuespiller

Michael Falch er sanger, sangskriver, forfatter og skuespiller. Han er kendt som solist og fra bandet Malurt og har udgivet en lang række albums. Michael Falch har også medvirket i film og tv-serier og har modtaget Bodilprisen for bedste mandlige hovedrolle for sin rolle i ”Mord i mørket”. Hans Danish Music Award i 2014 for albummet ”Sommeren kom ny tilbage” gjorde ham til den hidtil eneste danske sanger, der har modtaget både en Bodil og Danish Music Award.

Band eller solo

Michael Falch dannede i 1977 rockbandet Malurt, hvor han var frontfigur. Han har efter bandets opløsning udgivet et stort antal albums. Siden 1998 har Michael Falch dyrket sin vekslen mellem turnéer med band og solo.

Sideløbende med musikkarrieren har Michael Falch medvirket i tv-serier som ”Rejseholdet” og en række film, der med undtagelse af ”Tarzan Mama Mia” alle har indbragt ham Bodil-nomineringer.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?