Shubberne, gøgl, biler og andet godt til havnefesten i Dragør

I weekenden 14. og 15. august er der lagt op til den helt store fest på havnen i Dragør, når der holdes Dragør Havnefest. Der er underholdning og boder, god mad og drikke og livemusik med kendte musikere og ikke mindst en god stemning.

Shubberne – klar til havnefest i Dragør

 

Af Lene Dam Jørgensen

Foreningen Dragør Havnefest glæder sig til i år endelig igen at kunne invitere til Dragør Havnefest lørdag 14. august fra kl. 12-24 og søndag 15. august fra kl. 11.30 til 18.00. Der vil være live musik med kendte musikere, ballonkunstner, hoppeborg, skateboard/rulleskøjteworkshop, tivoli og en biludstilling. Altså en fest for hele familien.

Masser af god musik

Lørdag 14. august kl. 15.30 kommer Bryan Adams Band, kl. 20 Shubberne og kl. 22 Thomas Helmig Jam.

Bryan Adams Band er et tribute band til Bryan Adams. Musikerne spiller alle hans fantastiske hits fra 1980’erne og op til i dag. Besætningen består af sanger/rytme guitar, bas og trommer. Siden bandet blev startet i 1995 er det gået rigtig stærkt, og det er blevet til mere end 700 jobs i ind- og udland.

Landskendte musikere

Bagmændene bag Shubberne er intet mindre end to vaskeægte Shu-bi-dua legender. Guitarist Claus Asmussen, som optog og mixede Shu-bi-dua’s plader og skabte den kendte lyd. Shubberne spiller deres største og mest elskede hits med samme lyd som på pladerne. Det høje humør og den “sikre aflevering” er præcis det samme som i de gode gamle dage. “Det er som at blive ført tilbage til dengang” siger publikum efter koncerterne.

Thomas Helmig Jam har opnået kultstatus og kanonpopularitet på spillesteder landet over. De har blandt andet optrådt på Langelands Festivalen, TV2 Zulu ogTV3.  Bandet spiller Thomas Helmigs udødelige og fantastiske sange med stor forkærlighed og entusiasme, og forsøger at skabe en stemning sammen med publikum.

 Festen fortsætter søndag

 Søndag byder på nye musikalske oplevelser. Mormors Duo kommer kl. 11. 30 og spiller musik fra de gode gamle dage. Nikolaj og Piloterne kl. 13 og Midt om Natten kl. 15.30, der optræder med Kim Larsens musik, når det er bedst.

Nikolaj og Piloterne er en dansk rockgruppe med sanger, guitarist og komponist Nikolaj Christensen. Debutalbummet ”Piloter” fra 1989 med de tre hits ”Du er min”, “Engel” og ”Ridderen af kærligheden” blev Nikolaj Christensens omgående gennembrud.

Medrivende rock

Bandet er kendt for slidstærk, rootsy og medrivende rock med åbenhjertige danske tekster og smittende live-energi.

Frontmand Nikolaj Christensen satte musikken på pause efter albummet ’Valby Town’ i 2010. Han ville prøve noget andet, men musikken blev ved med at rumstere i baghovedet. Med sig rundt har Nikolaj Christensen piloterne og et ’greatest hits-sæt’ bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog – såsom ’Ridder af kærligheden’ og ’Kommer nok hjem’ og ’Du kan svæve rundt’

Nikolaj Christensen fik en grammy som ”årets nye navn” ved uddelingerne i 1990. I 2006 udgav han albummet ”Selvantændt”, som han blev nomineret til Danish Country Music Awards for. Derudover har han været med i flere film.

 

 

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?