Magisk koncert med nordisk og sydafrikansk sang

Invitation: Kom til en magisk koncert i Nathanaels Kirke i Holmbladsgade med nordisk og sydafrikansk sang fra kvindegrupperne Åkervinda og Baobab Sisters.

Baobab Sisters  – sydafrikanske sange.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Så er der spændende sang på programmet i Nathanaels Kirke i Holmbladsgade onsdag 25. august kl. 19.30. En dygtig vokalkvartet og en særdeles spændende gruppe optræder denne aften.

Vokalkvartetten Åkervinda giver folkemusik fra den nordiske sangskat nyt liv i moderne og medrivende arrangementer. De fire sangerinder formidler de nordiske viser med en sårbarhed og kvindelig urkraft, der får nakkehårene til at rejse sig.

Ros af ærkebiskop Tutu

Gruppen Baobab Sisters består af syv kvinder, der de seneste 12 år har beskæftiget sig med sydafrikansk kormusik. Gruppens repertoire spænder over traditionelle folkesange, politiske sange og pophits, der opføres med power, festlige dansetrin og medrivende fortællinger. Baobab Sisters har eksisteret siden 2009.

Gruppen turnerer i Danmark og Sydafrika og har arbejdet med flere kendte, sydafrikanske musikere og har fået stor ros af tidligere ærkebiskop Desmond Tutu.

Medlemmerne er Henny Hagerup, Marie Sjødin Græsholm, Sarah Cipa Møller Pape, Cæcilie Brandsborg Keller, Maise Severinsen, Nanna Schou Dreier og Sarah Forchhammer
Musikalsk leder er Rikke Forchhammer.

Koncerten er gratis.

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?