Fødselsdag og spaghetti

Lørdag 28. august kan Filips Kirke på Kastrupvej fejre fødselsdag, og kirken inviterer alle til en festlig dag med musik, koncert og masser af spændende aktiviteter for store og små. Onsdag 1. september er der så spaghettigudstjeneste for børn og voksne.

Filips Kirke i Kastrup fejrer fødselsdag.

 

Af Lene Dam Jørgensen

På lørdag 28. august fejrer Filips Kirke kirkens fødselsdag fra kl. 13-17. Der bliver holdt en stor fødselsdagsfest med musik, aktiviteter for alle og lækker mad og kagebord. Onsdag 1. september er der spaghettigudstjeneste for børn og voksne.

Fødselsdagsfest

Fødselsdagen starter kl. 13 med en festgudstjeneste for hele familien med kirkens sognepræst Bo Heikendorf Petersen. Bagefter er der stor fødselsdagsfest i haven og på kirkepladsen. Der er festlige og spændende oplevelser og aktiviteter for børn, unge og voksne. Der vil være hoppeborg og fiskedam. For spejderne og FDF’erne vil der være mulighed for at lave snobrød, popcorn og marshmallows på bål. Børn og voksne kan komme med op i kirketårnet og se ud over Amager. Der vil også være instruktion til Capoiera, der er en brasiliansk kampsport.

Kaffebord, mad og musik

Der er musik i kirkens have og et lækkert kaffebord. Der er også grillet flæskesteg og pølser med blandt andet kartoffelsalat. Der vil blive serveret sodavand og fadøl.
Sanger og komponist Hanne Skov og guitarist Mikkel Andersen giver koncert. Filips Kirkens sommerkor underholder også.

Dagen slutter med bankospil i menighedssalen fra kl. 16. Tilmelding er ikke nødvendig, og det er gratis.

Spaghettigudstjeneste

Onsdag 1. september er der børne- og familiegudstjeneste, Gud og  Spaghetti, fra kl. 17. Selve gudstjenesten er tilrettelagt for børn, og varer ca. 25 minutter.

Ved gudstjenesten synges der tre sange. Der bliver fortalt en historie fra bibelen, bedt en bøn og så hygger alle sig sammen. Efter gudstjenesten spiser børn og voksne pasta med kødsovs sammen.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?